Leren samenwerken is tof ! Via deze website ontdek je het nieuwe spel Belfedar.

Belfedar is actief gezelschapsspel met 246 uitdagingen. De spelers leren samenwerken om de overwinning in de wacht te slepen. Met Belfedar ontwikkelen de spelers op een amusante manier sociale vaardigheden. Die zijn cruciaal om geweld te voorkomen en conflicten op een positieve manier aan te pakken.

Je kan het spel inkijken bij Tumult in Mechelen, kom vrijblijvend eens langs :
www.tumult.be/over-ons

De verschillende opdrachten hebben als doel zichzelf en elkaar beter te leren kennen, het zelfvertrouwen van de deelnemers aan te wakkeren, creativiteit en samenwerking te stimuleren, de eigen gevoelens beter te leren kennen en uiten,…

De 246 uitdagingen zijn actief en interactief: mime, tekenen, woordspelletjes, beweging, zang, schrijven,…
Om te ontsnappen aan de wreedheid van Belfedar zijn de spelers aangewezen op zichzelf en elkaar. De deelnemers bundelen hun talenten en capaciteiten om te winnen. Als ze ooit nog de blauwe hemel van Uménia willen zien, rest er maar één ding: de uitdagingen van Belfedar tot een goed einde brengen!

Haast jullie om de sleutels van de poorten te verzamelen! Maar wees op jullie hoede: een geopende poort kan zich ook terug sluiten. Behoed jullie voor de toverkunst van Belfedar: om jullie in de war te brengen en belachelijk te maken gebruikt de gemaskerde demon nu eens een toverdrank, dan weer een kwaadaardige vloek.
Dwarsboom de valstrikken en zorg ervoor dat je niet gevangen komt te zitten in één van de kerkers…

Twijfel je over de aankoop van de speldoos? Kom vrijblijvend een kijkje nemen bij Tumult in Mechelen.

Wil je het spel al doende leren kennen en ben je benieuwd naar achterliggende pedagogische doelstellingen en aanpak? Contacteer Tumult voor een train-the-trainer-vorming op maat van je organisatie of sluit aan bij een groep in de buurt.

http://tumult.be/vormingen/vorming-belfedar-spel-over-samenwerking

 
 
© 2013 Evens Foundation • Concept : Christelle Lacour • Productie : Granna • Illustraties : Swanski